Måndag

En sak som jag allid har undrat över, ingår taxi i pensionen? Alla säger att pensionen är så dålig och man ska börja spara så tidigt som möjligt, men hur har alla tanter och gubbar råd med detta?

Frida sitter hemma nu och hoppas på att hennes systers sambo ska vakna till liv så hon får nått att göra, kanske besöka vårdcentralen i hopp om att de inte ska ge henne dåliga nyheter.
walk

första andvent och julkänslan ligger på minus. Jag började dagen med min älskarde Harry Potter min syster och andreás. Sen bar det av till våran kära famoder som hade lagt ner sjukt mycket tid och bakat HUR mycket kakor som helst! Jag älskar kakor. Inte nog med det, hon bjöd oss alla barnbarn och familjer på trisslotter(tyvär ingen vinst för min del)Varje första andvent är de "massa" saker på byn, den enda anledningen till att man far dit är för att få godis av tomten och kanske se nån man känner igen. Min lilla kusin hade andra planer "Jag tog med mig en HEL willys-påse för att stoppa ner alla paket jag kommer vinna" (man får alltså köpa lotter som man kan vinna paket på) Efter 24 lotter hade hon 2 små paket.

Tagga fotboll ikväll!    PEACE


Det blir en GALEN kväll

Det blir jag Fanny en kaka, grönisar med dippidippis ikväll
Det är verkligen inget jag kan klaga på, onej! Fanny har ju med sig de som krävs för att komma in i huset, SOCKER!! Nu ska jag snart gå över till min systers hus där vi ska låna deras tv och en flarra vin (om de vore så väl) Nej men jag ska vakta kissen och se till att de inte är någon som bryter sig in, faktum är att jag verkligen älskar de huset, så jag har ingen emot att spendera en kväll där.

   


party like a rockstarkvällen igår var ball med skönt folk, Frida är ganska trött idag eftersom hennes vänner inte lät henne sova.
Dagen ska bara tas som den kommer, jag menar vad ska jag göra när jag bor i ett hål, det går lixom inte att planera. Så vinde(l)n får visa mig vad som ska hända. Men nu ska jag springa över till min syster och tvinga dom se Harry Potter för så mycket till nörd är jag!

PEACE


need

Lite nytt från jag och Jennies "semester" i Sundsvallvisa ord,

hon har gjort det igen..

MEN SILL JÄVEL! TA DITT FJÄLL OCH GÅ

långsökt? svar ja
skrivet av skribenten herkules själv? svar ja


hej, kom och hjälp mig

hälsotillstånd-psykiskt rubbad


New

Jag fick massa bilder från nångång förra våren (??) av Nedia idag, och nu har jag verkligen bestämt mig. Det bli samma gamla frilla som förr och ja de blonda tillkommer så nu ska jag boka tid till förändring (kanske en viss Sandra Eriksson är manad?)
Nu blir det sängen och scrubs      PEACE!Magsår här kommer jag

För tillfället sitter jag och vill knivhugga mattebokenalla <3 naturkunskap

Idag är första dagen på vår framtid. En framtid som kommer gynna hela världen om de bara undertecknar detta fördrag. Det är inte vilket fördrag som helst, nej. Det är ett fördrag där du går med och bildar en broderlig klubb där vi slåss för varann där man får syssla med det man älskar mest i hela världen, celler,anatomi, atomer. Visst låter de underbart?
Iallafall är jag och andrea grundare av denna underbara *host* klubb och vi vill att just du ska gå medJoina oss idag!


ögoninflammation

Nu är jag less och irriterad och sur, ja allt som inte är bra att vara. Ja har min mobiltelefon, jacka, kamera och skor inlåst i ett förråd och nyckeln är borta.

Annars var gårdagen super! och mina vänner är dom bästa! bilder kommer säkerligen komma så småning om.

Och inte nog med de, Frida har också gått och skaffat sig ögoninflammation! jag ska aldrig sova med linserna igen.

word

Helt tom.


True story

Jag älskar när man hittar minnen, typ när man är på viden för att plocka ner vinterkläderna så finns typ hela sin barndom bara till höger. Det är stora kartonger med leksaker från alla oss 3 barn (och eftersom jag är yngst har jag naturligtvis haft alla deras leksaker) men ändå, jag älskar när man lixom tänker tillbaka när det värsta som kunde hända var att man inte fick nallen man ville ha eller att mina syskon gömt bort min finaste barbie, tänk om livet vore så enkelt nu.. Anyhow så har jag har vart och rotat lite nu på eftermiddan och hittat ännu äldra saker, när min mamma var i min ålder var hon precis som alla andra i denna familj glasögonorm och inte hade hon de snyggaste glasögonen utan dom va hideous!


Nu ska jag plugga spanska och sen ska jag möta snön!


PEACE


Söndag

Frida har vart snäll mot sin pappa idag och gjort egna fina goda bakelserHelgen har vart ganska lugnt, spenderade fredag-lördag inne i staden och gästade hemma hos jennie. Nedia joinade oss under fredagskvällen då vi for ut och åt middag och sedan pressade i oss ännu mer onyttigheter medans idol rullade på tv. Vi hann faktiskt också göra en väldigt väldigt bra film "dockan som bara fanns där helt plötsligt."Den kommer finnas i din butik inom kort
Nu idag är de söndag, och inget händer men det är faktsikt riktigt skönt mellan åt att inte göra ett jota, typ bara ligga på soffan och kolla när mamma och pappa tapetserar. Hela vårat vardagsrum ska nu göras om för första gången sen mamma och pappa flyttade hit, vilket var för typ 25 år sen? Så det börjar bli på tiden för förändring. Som ni vet finns det vissa mammor som har bestämt sig för att man ska spara på allt utifall att man kanske skulle behöva det någon dag om 30 år, min mamma är en sån mamma. Men nu när vi ska göra om har min mamma, ja Maria Johansson sagt att hon ska slänga massa saker, prylar, skrot ja ni vet gammla saker ingen egenligen vill ha kvar, detta måste skrivas ner i historieböckerna för det kommer aldrig hända att dessa ord kommer ut från hennes mun igen.

PEACE


Onsdag

Det finns vissa ställen där man verkligen kan känna lugnet, bara slappna av och som komma bort. Ett av som ställena (jag vet de kommer låta konstigt nu men låt mig förklara) är toan, alltså jag kan bara sätta mig här utan anledning och bara läsa en tidning eller som nu, bara sitta (nej jag är inte på toa) jag känner mig lugn här och behöver lixom inte tänka på vad som händer utanför dörren. (hahaha jag vet de låter mysko men that's the way it is)

Annars pluggar jag lite vägmärken till provet som vi kanske ska ha imorgon, det dryga är att jag inte vet vilka märken vi ska plugga på eller om vi skulle plugga på hela vägmärkesboken?? Mitt huvud sprängs och Jennie snackar om någon snuskig kille som hon skulle vilja ha, alltså detta kan beskrivas som en ganska så vanlig dag.
PEACE


Onsdag

Sovmorgon idag, sjukt skönt men det tillkommer vissa problem när man bor ute i skogen och ska ha sovmorgon. Antingen kommer man typ 5-10 min sent för bussen är segare än segast eller måste man åka in lika tidigt som vanligt och sedan sitta och vänta tusen år på att man ska börj . Idag hade jag sån tur att jag kunde ta 08:25 bussen för vi började halv 10 men när jag hoppar av bussen på stan och känner mig lite halvt stressad för jag måste springa till mimer (som nu mer är mitt nya hem) och sedan ta sig upp för miljoner trappsteg (nej jag överdriver inte, de är faktiskt miljoner!) kommer en tjej och säger "hej du, jag kommer från umestreetstyle och gillar din stil skulle jag kunna få ta kort på dig och ställa lite frågor" Så jag kom sent..

Tisdag

Ge mig, ge mig!

 

 


www.boardstore.seRSS 2.0