in love

www.forever21.com

jag är nu swanis slav..

Frågan är ju vad som hände med förra inlägget??????

Jag har blogg.se på spanska????

mi imagen entera se ve amenazada, kladdkaka a mañana swanis entonces...

Ahora, cuando yo inicie sesión en blogg.se vi llegar extraño .. que toda la página se ha traducido al español, podría del mismo modo que cuando deben pasar mucho tiempo allí después del verano.


BTW tan Me sientoahora con la ansiedad por el pastel de lío gordo y el chocolate caliente con nata, que acaba de tener lugar en mi estómago. Dy se sentía bien sólo hasta hace poco cuando me di cuenta que iba a comenzar con la vida de mi "nuevo" en la semana después de haber comido bolas Delicato ayerpero no, no .. apriete Mmontar!


det är så det är people

djdulla! säger:
haha jag har käkat fyra burgare på en vecka


Herkules har blivit stammis på donken, undra hur många dubbelhakor den kvinnan har nu efter alla burgare?????


Live a little

Idag när jag gick från mimer till bussen såg jag hur en äldre man hade däckat stående i en av busskurerna på vasaplan. Jag vet det är hemsk men jag kunde ändå inte hålla mig för skratt, det gjorde verkligen min dag


Som många vet har jag fått en hemlig beundrare, denna person har iaf under de två enstaka gånger besökt en speciell resturang gett med olika saker..


Torsdag


Tagga matteprov imorgon......


Live forever

Jag har fått ett nytt beroende, VANLIJYOGURT. Jag känner att så stark beroende av det att jag va tvungen gå att köpa två stycken så jag ska klara mig tills pappa ska och handla. Jag gick även och hämtade min vinst från bingolotto, 100 kr rikareSen har min kära snuttebulle (som jag inte sett på år och dagar) bestämt sig för att skaffa någon slags flunsa, lönt?
 


Spain 2009 with bunbun


säg mig

Jag har en skön pirrande känsla i magen, nej de är inte hunger.. Det är *trumvirvel* Spanien feelings baby! Idag efter skolan blev det mycket skratt och snack med mina vänner. Det är planerat att vi ska försvinna till Spain under två veckor i augusti, bara ta de lugnt, ligga bakis på beachen, ingen stress eller något sådant illa. Nej mina vänner, den resan kommer bli legen wait for it dary. 


 


Ont i hjärtat

Har vart med Emilia aka bullen under dagen och ikväll. Vi har suttit och kollat på bilder och sjukaste filmer från forntiden. alltså dom tiderna dom minnena som finns det är sjukt, jag önskar ibland att tiden stannade vid dom ögonblicken. Spanien med spanskagruppen, götet med mina guurls, sen bara massa sköna hemmakvällar med mina bästa. Och det kommer bli ännu fler minnen som kommer tvinga mig sakna dem så jag får ont i hjärtat.

 


RSS 2.0