Lördag..

Jag tror detta är första och sista gången jag säger - Jag orkar inte vara ledig längre. Jag har så sjukt lite att göra på dagarna och alla mina vänner är borta känns det som, och inte är det sol heller.  Så just nu känns det inte så taggat att vara ledig. Jag menar klockan är just efter 8 på en lördagkväll och jag har absolut ingenting att göra, det är nästan så jag överväger att gå och lägga mig för att sova istället. 

Imorgon så kommer jag ta forden in till staden och fira min bästa Jennie i förskott, hon fyller nämligen inte 18 förän måndag, men vem har dött av lite gåvor i förväg? Så tårta och gott sällskap ska rädda min sista lediga dag innan Spanien.  

PEACE

hej, hallu

Jag sitter nu och slötittar på sjukhuset medans jag packar min väska för nya äventyr.  Drar snart in till staden för att möta upp Jennie ett tag innan jag drar vidare ut till M för chill och mat förhoppningsvis. Helgen kommer bjuda på mat på REX utgång och en bästa vän

hej livet

sjukt ledsen, sjukt besviken. Den stora frågan nu är ju, vad ska jag egentligen göra?

well do ya punk?

Eftersom man får veta allt genom facebook vet ni säkert redan att jag har lyckats med en punktering. Ja, ledsamt med sant. En man kom in i cafét igår och frågade vem som ägde Clion jag sa lite stolt att "jo men de är min, är de några problem eller?" Alltså jag trodde att den mannen hade backat in i min bil eller något sånt onödigt. Men tydligen hade han upptäckt att jag hade punktering på vänster bakdäck (suck!) Men den snälla rara söta mannen hjälpte mig att byta däck. Så idag har jag vart tvungen att åka iväg och laga punkteringen som tydligen hade orsakats av en skruv som satt rakt in i däcket. Så Clion lever och det gör Frida Johansson med.

Nu: återgå till packningenYou know you make me wanna shout

Kan livet vara skönare just nu?

sitter för tillfället i mitt kök och dricker öl och käkar egen producerade jordgubbar efter en skön promis med herkules och soffan. Snacka om att det leker just nu mina vänner, är typ glad enda ner i magen! Trästock på torsdag gör ju inte saken värre heller, de tre dagarna har taggats stenhårt sen förra året


skönt häng med kossa-mu från djurensrätt ifjol, millan och jag har absolut slutat äta kött nu, eller???


lördag

Sitter just nu hemma hos min syster, hon och hennes benke kommer snart hem och då blir det att gå igenom "familjen Johansson liv och levande" Alltså min käre far har filmat hela min och mina syskons uppväxt och nu är det dags igen att kolla igenom de 9 videoband som denna dokumentär innefattar.  Annars i helgen har de vart utgång med Hildur och hennes sällskap sjukt roligt faktiskt och dagen idag spenderades med M i södervik, sjukt varmt och sjukt skönt! Jag önskar verkligen att jag kunde fortsätta sommaren såhär men inte går det. Jobbet kallar på om 1 vecka, vilket känns sjukt otaggat men ju fortare tiden går desto fortare kommer jag till Spanien.

PEACE BREE

HUJ!

Mina vänner, nära och bekanta. Ah, idag är dagen Frittan tar semester i två hela veckor, inge mer pastasallad, inge mer bakande och defenitivt inga fler dryga kvällar på två hela veckor.  Så ikväll firar jag med folköl och gott folk i abbortjärn, det bjuds på grillning bad och bara massa mys. Denna dagen har jag längtat efter en evighet känns det som och inte nog med det, Nedia min sköna böna kommer in trevandes genom dörren snart, trästock bär av stapeln om 2 veckor och jag sticker mot Spanien om en månad. TACK!


RSS 2.0