Oh yes indeed

Mätt och belåten efter hemmalagade kycklingwraps, nu ska fridan plugga matte tills hon stupar!

Födelsedagen, eller egentligen hela helgen började med skön förfest hos drey och sedan vidare till victorias lokalfest. Vaknade mot alls odds inte bakis på lördagen och åkte in med bullen till city, konstigt nog kom en halvnaken Petra in till stadsbibblan och bad efter sina kläder och sedan när hon inte var halvnaken längre promenerade vi runt staden och gjorde vissa "vuxen saker" alltså, gå på banken, fixa cash osv. (Sen lunch på donken, GODASTE EVER) Mina syskon och pappa kom senare in till staden och det blev middag på costas. Mättare än någonsin satte sig Frida i bilen och åkte hem till lilla byn Vindeln. Trött som hon nu var somnade hon vid halv 11 efter massage och ännu mer mat. Söndagen innebar städa och tårta med farmora. Efter denna helg känns det verkligen att nu är jag inte lillan längre, onej Frida är 18 jordsnurr nu

Home made by me, myself and I


Dagen innan

Jag orkar verkligen inte att jag har vart trött hela dagen, det sjuka är att jag egentligen inte gjort nått ansträngande. Jag har vaknat, ätit, pluggat, och sett tv. Det kanske är nått jag har ställt in från när man var liten ni vet att man ska lägg sig så fort som möjligt dagen innan bara för att de ska bli 26e snabbare? skumt..

Imorgon är dagen jag och swanen tillsammans ska fira våran frihet - 18 år bebe!


känslan började sprida sig i min kropp

Damen här är sliten men samtidigt sjukt taggad. Vi vill vara 18 nu, vi vill ha frihet nu, vi vill ha folköl och tobak nu, vi vill ha fredag nu.



Alla gillar brudar

Helgen var amazing! helt sjuuukt rolig och samtidigt var allt väldigt oväntat och spontant. Vi åkte upp i torsdags utan större förväntningar. Men de slutade med en galen natt på stockis, norrmän fulla stugan och 2 sköna bakisdagar och inte minst världens härligaste dag i backen!
Så barn vad har vi lärt oss av en helg i Tärna? -Det är lätt att vara efterklok

om ni har frågor så säger bilden allt ni behöver veta, slitet sjuukt slitet


kanske börjar bli på tiden..

Här har ni iallafall min älskade..  



paranoid??

Jag är rädd, jag vet att det kanske inte är sant men ändå så gör mig tanken av det hela mig väldigt förvirrad och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Pulsen slår ojämt och jag känner mig vilsen, vilsen i mig själv och jag verkligen hatar när jag får denna känsla. Jag borde inte bry mig och bara leva nu medans jag kan, bara ta dagen som kommer och jag borde inte bry mig om dig. Jag hatar att jag fick nys om dig Nostradamus!!!!!




wavin' flag

Jag har pluggat körkortsteori sendan 10 imorse och nu när jag kollar på klockan är den halv 1 (grejen är att jag inte ens tagit mig upp ur sängen, eller klätt mig eller ätit...) och Jennie boy kommer snart och ska göra mig sällis vilket gillar Jag har nämligen vart ensam nu i 2 dagar och två nätter, snacka om att man blir paranoid, hur som haver ska jag bädda och käka frulle/lunch nu

PEACE!



When I get older I will be stronger

hemma från bergstopparna nu, chillar i sängen och taggar helg som innebär bräda. Jag kan verkligen inte få nog av det, något annat jag inte kan få nog av är tanken av sommar, spanien och långa sommar nätter. Me need right just omedelbart nu! 






det som ska och kommer hända, det händer av en anledning -ödet.. oja vi förlitar oss på ödet 


oxford comma

jag saknar.. 




new

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och den är GUDOMLIG!!!


RSS 2.0