att en blick kan avslöja så mycket

känner mig totalt jävla värdelös fast jag egentligen inte gjort nått. Jag suger


Its only a theory.

Sitter för tillfället och skriver ihop det sista på IA-redovisningen, snacka om att det ska bli sjukt skönt att göra bort det här helveten på fredag. Det är alltså det sista jag kommer göra på en kurs som tagit 2 år alltså 250p. Så ja, jag kommer njuta när redovisningen på fredag är över.

Jag måste säga det att jag verkligen älskar dessa sköna människor och Sheldon du är min Gud, Amen. 
 


Hej och tack för kaffet

Varför måste jag vara så jävla lat? Jag menar jag har grejer som jag skulle behöva eller egentligen måste göra och framförallt en inkomstkälla som jag aldrig tar tag i och börjar med. Jag har insett att jag inte har så bra självdiciplin som jag önskar jag hade. Det måste ändras på. så vi börjar idag, jag ska göra klart allt, köpa ett gymkort och fylla på min bankkonto.    

I övrigt åker jag och bästa Mattias till fjällen på fredag för att inviga brädan för säsongen


Måndag

Hittade en fin bild från min och Jennies resa till lloret, kan ju inte påstå att jag var speciellt snygg just då men fan vad rik jag kände mig med en 100 Euros sedel i pannan.


Jag lever livet och skriver feel good notes till mig själv.

Mina vänner, dagen är kommen då vi ska återsamlas hos drey och supa oss redlösa och dansa till grym partymusik. Ja, jag är taggad! Vet inte egentligen inte vad det beror på, om jag är lycklig för att jag bara fick ett blåmärke och ont i ryggen eller om det beror på att jag ska få umgås med fina vänner (kanske beror det också på att Andrea kommer bjuda på baslåda och utrymme)

Helgen känns underbar och veckan som kommer bjuder på 2 "lediga" dagar. Jag är taggad på livet


RSS 2.0