Jobb

debut på hotellet, kunde nog inte gått bättre än de gick! Riktigt skönt må jag säga.
Skola imorgon känns inte så taggat (som om de brukar göra de???) men det går inte mer än att härda ut veckan precis som alla andra gånger hahahah

 


Jobbb


hej

ENJOY! den sjuukaste sommaren,

 


och ändå så sjuukt mycket mer!  Thank u for this summer!


Äntligen!!

Inte ett jota! jag ska verkligen inte röra mig mycket ikväll,


 

Veckan har gått hyfsat fort iaf, och jag hoppas de är lov snart! skulle verkligen inte vara fel att dra sig söderöver och bara chilla. Nu är det ju så att min kära syster har hjälpt mig skaffa ett jobb så jag ska jobba hela lördagkväll och natt ( :O ) sen sedan mer ( förhoppningsvis) pengarna kommer sitta fint i pungen efter lördagnatt iaf.

YEEY! not..

Måndag

Chansen finns, dags att göra något åt saken kanske?

Gårdagen

Helt sjuuukt!
Må ju säga det att jag var nog inte den enda som hade det skoj igår. Den absolut sjukaste och roligaste kvällen på länge, och det känns som allt bara vart bra.
Sandra och Linnea ska ju ha creds som lyckades ramla ner i slänten och sabotera min fina däckgunga.

TACK SÅ GRYMT MYCKET TJEJER FÖR IGÅRKVÄLL!!Förfest!

Nu börjar det tejer!Måndag

Lördagskvällen spenderades i Tavelsjö hemma hos Linnea, 6 tappra tjejer, massa skratt snack och alkohol.


Ikväll hoppas vi på älven, det händer på tok för lite i mitt liv just nu, jag måste ha mer att se fram emot!  Imorgon ska jag fira Jennie och jag måste slipa lite på hennes present ikväll, och senare den kvällen ska jag och babe ut och äta. 
Torsdag, skolan börjar inte direkt den mest efterlängtade dagen på året kanske. 


PEACE! 
/ /  

lördag

Idiot!

Torsdag,

Det är inte sant! :O

Idag har jag inte gjort något alls, sa går att jag skulle vara uppe sent och kliva upp tidigt för jag inte skulle vara så sjukt trött idag, men lyssnade jag på mig själv? Aldrig! jag gick och la mig någon gång efter 12 och klev upp halv 11 så jag har varit Zombi look-a-like hela dagen.

 

P M W

Det går inte tänka på annat än våran sjuuukt roliga vecka i l'estartit. Men life goes on och nu är det bara typ 8 dagar kvar till skolan börjar, grymt otaggat! 
Hade verkligen hoppas på party med tjejerna ihelgen med det ser ut som det inte blir något, får se om det blir något med babe eller vakta lill-felix..
Min förkylning har blivit hell much better sen vi kom hem, men däremot kan jag ju glömma arvet eftersom pappa har fått den istället..
 


Hemma!

Nu är jag ( Emilia och mamma med naturligtvis) hemma efter en sjukt skön vecka på costa brava kusten, och jag är sjukare än någonsin. Men det var de värt! Jag vet att det är skönt att vara hemma, men en vecka till i l'estartit skulle inte skada faktiskt  


RSS 2.0