herkules

fridaaa - säger:
hahaha har du kvar nått hår nu eller?

djdulla! säger:
hahah nästintill inget
nämen de var lungt fatkiskt, jag la inge färg där jag har tappat som mest så det sitter kvar


Nyår

Förfesten va i förrgår, men nu börjar det på riktigt, skål!


 


is this real life?

var jag verkligen så hemsk?


Dagen efter

Okej jag förväntar mig att mina vänner gör allt för att se snygg ut (ni är redan, men extra snygga) den 29e, VIP dinner!!


Ikväll förkrök på andra sidan vägen,
sen hem för lilla Frida är ju inte 18 än surt! men jag sitter nu i min ensamhet och äter lite av de julgodis jag fick igår. Jag fick även en ny kamera som jag är sjukt nöjd med, en ny säng, och andra saker som jag är ytterst tacksam för!


Dagen före

Jag hoppas alla ni som vet vilka ni är läser detta

Det ät knytkalas, alltså ni tar mer er nått som ni kan tänka er bjuda på ex paj, sallad, kyckling osv osv. Det blir inget tema för jag kan inte bestämma mig, men var här vid 18, och ni outsiders kan höra av er om när ni kommer

Nu ska jag övningsköra till macken och hämta mitt paket från nelly.se 
 


changes

New
thanks alot herkuleeeeeeeeeeeeeees!

 


dagens.

ÖVERLYCKLIG är den rätta ordet som verkligen kan beskriva hur jag känner mig nu. Jag är ännu mer överlycklig än vad Jennie brukar vara när hon få se den superheta killens mage på trafikans lektionen.  

mina skor kom tillbaka och kommer sitta på mina fötter om några dagar, tack nelly 
(dessa fast svarta)

Greenwich SEK 179, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Jul känslan är annars på topp, mamma bakar och vi lyssnar på julmusik (mamma försöker sjunga) och naturligt vis så småbråkar vi över vad som ska hända på/under/medan/efter jul, alltså är allt precis som de ska vara vid jul.
Imogon kommer Jennie the man hit och ska få massage, (inte av mig dock, hon bara skriker) sen vid 2 ska vi bege oss Snövitsvägen och herkules ska göra nått av mitt hår, har dock inte bestämt mig än vad som blir av.


 


swedish cold

Kul att Frida har gått och blivit förkyld (beror de på svinis vaccinet?), sitter nu och snörvlar och gråter, ett typiskt Frida-är-förkyld-tecken är att ögonen konstant är tåriga (säger man tårig?) 

Igår var första gången i december jag fick känna julkänsla, det var nämligen lucia och lucia innebär att min syster står och sjunger i kyrkan, för övrigt är lucia en av de få gånger jag går till kyrkan och jag kan inte neka att jag gillar det, det är lixom en speciell feeling - jul?

Jag lever, so why bother?

Frida förtjänar en klapp på axeln, oja! hon överlevde svinis sprutan och är levade efter dagen. BRA GJORT FRIDA!

 Dagen idag har vart helt okej, spanska, inta, matte, nk och svenska. Kanske inte de roligaste ämnena men vad gör man? Som sagt så avslutdes dagen med att gå tillbaka till dragonskolan men en klump i magen, de va dags för den fruktade svinis injektionen. Jag har försökt undvika sprutor what so ever, och ni ser ju vart de slutade. Panikångest inne hos skolsköterskan och det var som jag var 5 år på nytt..  


'Cause I'm on fire!

Good news!  Inget brutet så de blir party på nyår!!
RSS 2.0