Igår

Ja, igår fyllde båda jag och Sara aka swanis år, och hur firade vi de? inte alls skulle jag nog säga. Vi fick helt enkelt fara hem till våra familjer och ta emot gåvor från alla snälla människor.
Jag fick pengar vilket jag är verkligen glad över, sen idag fick jag ett kort av nyberggg och prillan som innehöll fika för obestämd summa(!!) jag råkar vara väldigt bra på att fika utan att bli mätt, detta innebär att jag kommer äta så mycket att prillan och nyberggg kommer tvingas diska på fiket för jag har fikat upp alla deras pengar och ännu mer. :) :)

hehehe

Idag är jag förkyld, och det är inte bra.. Nu kommer jag säker vara borta från idrotten och då kommer svonni döda mig, eller kanske inte döda, men ge dom blickarna som säger "om jag fick skulle jag slå in pannbenet på dig"  Fast vem vill inte ha en sådan vacker blick mot sig?

Tisdag

Jag är trött, hungrig och väldigt väldigt opepp på engelska.. 

 Jag lovade Linn (som var väldigt besviken på mig över min dåliga insats) att jag ska, skulle skriva igår, men jag orkar, orkade inte.. För mycket plugg och inget gym. Jag tror jag måste ta tag i min tränande nu de är verkligen så skönt att inte göra nått men samtidigt har jag en beach 2009 framför mig, och jag känner att jag hänger inte med i snacket.. Eller nått sånt.
Ja, jag kan ju berätta att emilia tappat bort sin sam bok, och kanske måste köpa en ny, hon ska även fara till open utan att veta vem hon ska lyssna på där inne. en så kallad wannabe eller hur snuttis? 
 
ge mig något annat än soppa till lunch, sov gott!


RSS 2.0