11 maj

Mina ögon rinner och nästa är totaly tät, jag är förkyld

6 maj

Imorgon ska inlämningen (serien)  till historian in, jag skulle rita om koreakriget, och eftersom jag är en/ett stycke naturbegåvning på paint så valde jag att rita allt där, och snacka om att jag verkligen visade min brighta sida


Vem kan inte tycka att denna bilden är JÄTTESNYGG?!?!? :O :O OMFG. Om ni känner er avis ska ni se bilderna som kommer efter!

Så vad har hänt mer i mitt liv de senaste dagarna?
*Valborg
*Sista mötet på Hamnis
*En busschaffis som aldrig slutade snacka
* Bajs pluggning
*Jag börjar bli gammal.

Kan ju nämna snabbt att jag har sett en groda bli påkörd, och om ni inte tror mig finns det bildbevis samt andra vittnen, vi väntar på att åkladaren väcker ett åtal mot den onda människa som körde över stackars sture.  Igår hade jag sista motet på Hamnmagasinet, där jag och Puttis fixade allt med pengar och konstaterade att de blev ett riktigt dyrt arr, men att vi ändå gick +2000.
Förra veckan när jag satt på bussen hem (kvart över 6) så upptäckte jag först att en ny bussman hade satt sig framför ratten, sen att en/ett stycke brat satt bakom mig (den saten slutade aldrig ALDRIG snacka i phonen) Mannen som körde tog micken och skulle " Vi påminner om bältet" men istället för att säga de 4 korta orden valde han att hålla en föreläsning i 13 min, i mitten av hans tal blir braten störd och går ner i trappen på bussen och skriver " #¤%"=(%/ kan du ALDRIG HÅLLAKÄFTEEEN?!?! #%/()&#¤= " bussmannen fortsätter att prata och avslutar sedan med att be om förlåtelse för hans långa tal.

Nu ska jag keeep on workin' med mina paint bilder och sen ska jag ut på promis!
 PEACE!


RSS 2.0