Onsdag

Jag kan sammanfatta igår kvällen snabbt, jag har nästan blåöga...

Dagen idag har vart ganska lugn, legat i soffan nästan hela dagen och sett på dålig tv (finns det nått värre än tv på vardagar?) jag är tröttare än någonsin och snart ska jag äntligen få lägga mig i min kära rangliga säng! Ikväll var jag hos min syster och kollade på motorsågsmasaken och nu mår jag verkligen dåligt, jag vet inte om de är av filmen eller något annat.

Och ja, bulan vid ögat gör jätte jätte ont :(


Tisdagkväll

Party igår


Tips från coachen

Tips från coachen (sandra aka herkules) Hur man ska klara av att jobba dagen efter:

skit inte pårej, spy inte och rapa inte spritn så skare nog ordna sig
och lämna huvudvärken hemma


snart kommer mer värdefulla tips från våran kära herkules


Måndag

Dagen började med att min klocka väckte mig halv 8, dum som jag är hann jag snoza 3 gånger (??) fick stressa sjukt eftersom jag skulle vara på skolan och hjälpa min dadio med fikat till lärarna halv 9. 
Jag hatar när folk tror att man är så mycket yngre än vad man är, jag gick ju på den skolan åk 1-6 och mat tanterna och alla lärare som fortfarande jobbar kvar ser ju mig naturligtvis som jag vore typ 9? SJUKT JOBBIGT
så idag har jag blivit särbehandlad och fått komentarer som "oj vad stor du har blivit" "när jag såg dig sist va du sååå här liten *visar med handen*"
 Men jag överlevde och sitter nu här hemma några kronor rikare och väntar på att herkules ska vakna och att snutten ska höra (göra hahahahahah) av sig. Jag har annars kunnit trycka i mig 2 lite kaffe och mår lite halv skumt efter de, snott en tröja av mamma och ätit prickikorv.

Jag kommer befinna mig i staden ikväll och uträtta lite ärenden och samtidigt hänga med jennie, vi får se vad de leder till med de blir nog bättre än att sitta i Vindeln en hel dag (allt är bättre än att sitta hemma en del dag)

PEACESöndag

Gårdagen spenderades med världens bästa tjejer, jag är kan inte mer än annat skratta mig lycklig att jag har er!
"men då går jag till plan fem och löper en kåt tant?" 

Idag blev det gymmet med jennie emilia och linda, men statsborna ville inte svettas så de kollade bara på hur jag och millan förberede oss för beach 2010! Annars är jag jätte trött idag, och vill bara sova. Men jag har verkligen inte tid med det, måste baka till imorgon för då ska jag jobba på skolan men lärarnas morgonfika. Ganska värda pengar (de blir utlandspengar woho!!) jag leker med livet!


 

Fredag

Jobbade sent igår så vi tog ledigt åt mig idag, kände sjukt skönt att få göra något annat än bara plugga. vaknde vid 11 av ett sms "Taggad på gym?" så jag och millan drog dit vid 12 och pumpade! Sen har jag tvingat mig själv att baka, för tanterna och gubbarna måste få sitt fredagsfika. Jag är fortfarande trött och vill bara lägga mig och sova innan jag bullen och sofia ska dra ner på FC och kolla damerna vinna mot ersboda!


Ibland känner man sig bara sär, det är faktiskt tillåtet

 
PEACE


onsdag


Som sagt, I wish


onsdag

Just nu är lovet det enda ljusa i mitt liv, skolan är så sjukt dryg och jag hatar prov. Hela dagen har känns som en pina och jag vill sova.

Ikväll har jag spenderat tiden till geografin eftersom jag har ett underbart prov imorgon, jag köpte även godis (eftersom jag verkligen förtjänar det) och nu ska jag över till huset snett mittemot för att fördriva tid innan jag ska lägga mig i den rangliga sängen och kolla på "a beautiful mind" 

BTW! jag klippte just min egen lugg, creds till Frida (kan tyvär inte lova att den vart rak)


måndag

okej, dagens stora fundering är.. VARFÖR HAR BETTAN EN STICKAD GREJ ÖVER ARMBÅGEN?!?!?

Fredag

Så.. vad bjuder denna kväll på?
Jag ska till bullen och hitta på massa mys! fast nu innan måste jag äta. Jag hatar att tänka ut själv vad jag ska äta, när jag varken har pengar eller ork till att fara och handla, men a man got to do what a man got to do.


dagens offer

torsdag

Man ska inte snacka om andra, men vafan Jon!!!


Onsdag

Jag och bullen sitter nu och snackar om Colombia och anser oss själva som väldigt smarta, fast man kan ju undra hur mycket sanning det ligger i det vi säger haha!

Vi ska snart plugga spanska med, prov på fredag och det är det enda jag har denna vecka! Känner mig så sjuukt lycklig för det, men helvetet fortsätter nästa vecka då bajs-jon ska ha svenska prov (prov provprovprov)

 
så här kul är svenskaprov!


New

Nytt

H&M


dna


+ en jacka från nicole

I måndags blet det även ett par nya jeans från monki och en stickad kofta från Rut mfl.


bakdag!


Det blev nogatkakor till russina! (no offense till de över 65)


Söndag

Nu blir det sängen och sussa, imorgon blir en 3 lektioners dag med slut vid 12. Sen ska jag springa på stan och införskaffa nya jeans, och möjligtvis om pengarna räcker nån(några) toppar med

I wish!


söndag

Kvällen spenderades åt detta
Söndag

Ibland känns allt bara bajs, idag är det en sådan dag,
söndag och samma vanliga ångest..


Annars har denna helg vart helt sjukt kul! Jennie kom tillbaka till verkligheten (Alltså vindeln) det blev mycke fet mat och skratt, och sen sen kväll med te och mysigt sällskap av fany y martha! 

my wonderbara!

RSS 2.0