Tisdag

Jag har gått så mina hälar blöder, bokstavligt! jag har skavsår :(
nu ska jag lägga mig och sova, fick tyvär inte göra de på bussen som planerat. Alltså det måste vara de skönaste att bara lägga ner ögonlocken och sen öppna munnen lite sen får huvudet slänga lite så man får ont i nacken när man vaknar. Jag älskar sova på buss!


Bild från helgen!
 

måndag

Jag känner mig verkligen charmad när små pojkar cyklar förbi en och gör allt för att impa. Ni vet de börjar hoppa lite försöka stegra och kanske om man har riktigt tur kan dom cykla utan händer SÅ HETTT eller nått sånt...


My dear herkules har klipp mig


TACK!


kula..

Life is a bitch, and then u die

hoppas!

Alltså jag vill verkligen hur mycket som helst! Det skulle vara så sjukt skönt att fara bara ett litet tag, 2 månader i Barcelona. Det är inte ett år, inte en evighet och jag kommer tillbaka. Jag säger nu inte att jag ska fara men att jag vill så sjukt mycket! Hoppas!

onsdag

Det är helt sanslöst så trött jag var idag, tog 12:25 bussen hem och gissa vad jag gjorde, SOV! sen när jag kom hem la jag mig i sängen och.. SOV 2 timmar till, sjukt skönt men kanske inte det jag hade planerat.
Kvällen var precis som igår, plugg,plugg,plugg. Jag hatar verkligen geografi det måste bara vara ett sånt ämne som man har för att fylla upp schemat, och för att irritera typ sådana som mig?



Idag vart det slösa pengar på stan, subway! det måste vara världens bästa mat! jag skulle kunna äta där varje dag, och inte nog med att mackan är underbar, deras KAKOR !!!! vad är den magiska ingrediensen? varför kan jag inte baka så? Ja, life is a bitch. subway skulle man haft på baksidan..

sovmorgon imorgon, prov imorgon.. Livet leker, peace!


Måndag

3 lektioner, ingen av de var speciellt taggad, sen massaaaaage!! tack för den underbara timma. Ni kan ju gissa vem som vaknade av sina egna snarkningar igen. Direkt när jag kom hem (typ 5) satte jag mig med geografin och pluggade fram till 8, och nu vill jag bara äta glass och blåbärskaka! jag orkar inte att jag ska vara sötsugen 24/7, men som svonni säger måste ju passa på medan förbränningen ligger på topp! (eller hur de nu var)

Helgen bjöd på Jennie, isladan, babe, feeest och alla mina skönisar till vänner! Jennie måste vara den kramsjukaste människan jag känner. Vi ligger och sover i jennies säng, jag ligger på rygg med händerna bakom huvudet och halvsover. jag märker  sedan att jennie lägger sitt huvud mot min arm och lägger sedan över armen för att hålla om mig, först lutar jag över mitt huvud mot hennes (fråga mig inte varför, kanske hoppades på att de va någon annan?) och upptäcker sen att det är en blondhårig tjej, de va ett visst pinsamt skratt på morgonen sedan.. hahah

Vissa saker måste man bara göra, jag vet vad jag måste.


Ohmy!

Jag måste bara få dela med mig av den insidenten som hände för någon dag sedan (Kan det ha vart i måndags Limpan?)
Vi sitter på NK:n och vår kära Bettan blir arg och säger åt oss alla att stänga ner allt "blippande och bluppande" jag satt och kollade nyinlaggda bilder på bdb och just när hon säger detta är jag inne på min vän "wildfuck" jag klickar bara upp fronter och tänker inte mer på det. När hon sedan gör sin rundtur för att kolla så allt "blippande och bluppande" är borta ser hon hur de står wildfuck på en av mina flikar, och säger lite förskräkt "men vad är du ute på för konstiga sidor?!"

Om man tänker lite så är det ganska jätte fult!


MAT!

Helt ärligt så önskar jag att jag skulle kunna typ slänga ihop världens godaste middag utan att behöva typ en miljard ingridienser. men som sagt, de är Omöjligt!!!
Därför steker jag hamburgare, bra enkelt och de går ner.. egentligen skulle jag haft panpizza som är min passion, men när kroppen bara tar åt sig fettet är de inte lönt att anstränga sig att skaffa fram det hahha

Så sjukt skönt! Det är första dagen på länge jag kommer hem och det är varmt ute! På bussen hem till värmen vart jag nästan spöad av min busschaffis " om du inte fixar busskortet innan imorgon måste du börja betala" Saken är ju den att jag har busskort, (fast de funkar inte) men skolan vill inte ge mig ett nytt (!!) Så nu är jag hatad av han tills imorgon eftermiddag, Då det förhoppningsvis har löst sig

Ikväll kallar promis och plugg PEACE  

september

Ivriga små flickor har nu lärt sig allt om atomer (??)




Igår, 1 år med babe, snacka om att tiden går sjukaste fort, och vad gör man åt detta? Absolut ingenting, life is a bitch! hahah,
just nu sitter jag i lugnet och käkar en chokladbulle och tittar på alla neerds som vandrar förbi,

millan är en fettklump

RSS 2.0