Bättre sent än aldrig

Idag är Dagen med stort D, jag och some fine friends drar till fjälls och ska fira nyår med resten av Vindeln och Umeå, en dag som har vart efterlägtad sedan fyra månader tillbaka då jag bokade stugan. Spriten, festhumöret och biljontals kläderplagg är packade så jag är mer än taggad på att sätta mig i passaten och åka! PZ

Kan ju inte annat än säga att jag vet att mina b-rudar vet vart ribban ska sättas när det kommer till parteey, så jag är inte orolig.


Tisdag

2½ dag kvar till julafton och den lilla julkänsla jag hade i början av december är lost and gone. Det skulle verkligen inte sitta helt fel att den kom tillbaka åtminståne till tosdagkväll och stanna kvar till fredag efter harrypotter (ja, de ska visa den ärrade magikern på julafton) Dagen har annars bjudit på köttbulls rullning och knäckbakning vilket har resulterat till en 3 storlekar större Frida..

söt millan!


Men vi har väl ingen hund?

Jag tror att jag lider av någon jävlig sjukdom som tvingar mig att vara trött hela tiden. som igår, jag somnade strax efter 11 och ikväll har jag sedan 9 väntat på att klockan ska bli liiiite mer så jag kan lägga mig och sova med gott samvete. Och nej jag sover inte för länge på dagarna heller.. skolan har satt mig i dåliga denna dåliga rythm och tur är det att jag gör klart allt som har med skola att göra på måndag och går på mitt sista jullov i det här livet. Imorgon ska jag iallafall äta mig less på julmat med familjen Larsson, jag kan inte påstå att julmaten är något jag hatar, utan tvärt om. JAG ÄLSKAR JULBORD! Tänkte köra en Rudolf i Sunes jul och försöka skrapa ner det jag inte orkar i en ICA kasse "vi kommer buster"  


they use to say i'm a dreamer, but i am not the only one.

Jag sitter för tillfäller på mimer och oroar mig för att fönsterna vilken sekund som helst ska blåsa sönder, snacka om att det stormar, men mer snö ses som väldigt positivt i mina ögon så mer av den till foket tack. Eftermiddagen ska spenderas på morkullevägen hos Nedia aka Nedina Chebäng innan det bär av till tallbacken och mys med finaste Mattias. Kan inte annat än älska livet just nu, skriver sista provet imorgon, jullov på måndag, julafton om en vecka och nyår med bästa i hemavan är inte långt borta nu!


Lördag.

Idag är dagen med stort D. Jag och fröken Emilia ska mötas på stan och införskaffa oss det (förhoppningsvis) sista till julen, personligen så måste jag hitta julklappar till mor min och en till Andréas för att sedan känna mig otroligt nöjd att jag hunnit köpa alla klappar innan dan före dopparedan.  

Har på morgonkvisten även hunnit ringt och boka/fixat allt till Mattias julklapp imorgon, spännande!

PZ


i'm acting supersticious when he's been away, a jealous little woman with nothing to blame

Just nu sitter jag hemma hos min loverboy och kollar på en svensk film men sunes pappa, pelle svanslös och åke från bert samtidigt som jag väntar på att jobbet ska börja halv sex, men innen det så ska jag hinna skjutsa mattias fader in till staden och äta middag. 


kvällen bjuder mer än jobb på älskling och förhoppningsvis lite mys med jennieboy.  


Lets forget about the pain

Jag tror att jag är en av få som har ångest över att skolan snart är slut och att lilla frida ska bli vuxen,. Jag satt och lyssnade på P3 på bussen hem och det var en tjej som skickade in ett mail till programmet där det stod att hon hade ångest och visste inte vad hon skulle göra efter studenten och då svarade programledaren "Jag känner verkligen igen mig, dagen efter studenten var det värsta dagen i mitt liv" Jag fick så ont i magen att jag var tvungen byta radiokanal, visst det ska bli skönt att slippa plugga så otroligt mycket, men mina vänner? När kommer man ses? en sak som är säker är att man inte kommer se lika mycket som man är vad med. Tror jag får börja redan nu på universitetet och tvinga mina vänner plugga där med mig resten av våra liv. Är någon på? 
Annars ikväll har jag och miss Emilia Bystroem läst filosofi och diskuterat utlandsstudier, är det något jag vill så är det att lära mig franska, och franska ska det bli! Har även hunnit trycka i mig en hel del B&J ikväll och kollat på svenska Hollywood fruar, jag önskar att jag också kunde/hade råd att anlita en privatkock som lagade mat och  att jag kunde bjuda mina vänner på starka drinkar.


Torsdag.

Har under eftermiddagen vart ambasadör för samhällsprogrammet på skolan och besvarat frågor som "har ni mycket läxor" och "vad tycker ni om lärarna" Ja, vad svarar man egentligen på dessa frågor? Tanken är som sagt att vi ska locka folk att gå det nya samhällsprogrammet, fast nae. Det är lika bra att vara ärlig och säga det att om man väljer att läsa samhälls så får man förstå att prov, inlämningar och läxor kommer bli din bästa vän, sad but true. Så därför tänkte jag leva upp till det utalandet och plugga hela kvällen till provet vi ska ha imorgon. Hejpa

Skickade nyss in min spanskadikt om den ensamma och övergivna flickan som skulle överleva på grund av färgen blå "Azul que the quiero azul" fan vilket skämt. Jag kan inte ens skriva dikter, jag slår vad om att Per sitter och små skrattar för sig själv när han läser egenom min dikt "undernärd och övergiven men färgen blå, vattnet ska hjälpa henne att inte sakna törst" vafan är det egentligen?Gameday!


Ledig dag med sjukhusbesök. Efter en kamera i nästan och massa väntan fick jag de goda nyheterna, från och med våran 2011 ska jag aldrig mer kunna väcka mig eller andra resinärer på bussen med mina snarkningar, precis! Jag ska take them away. Ska bli sjukt skönt eftersom jag levt med gigantiska tonsiller i typ hela mitt liv och dessa små rackare ställer till det mer än vad man kan tro, så jag är mer än lycklig att jag ska slippa dessa jävlar! 
 


Snart ska jag iallafall tagga iväg till skostället för att möta upp bullen och soffiproppan för att senare bege oss mot fritidcentrum och innebandymatch mellan IKSU och Vindelns damer.  Hejpa!


Söndagsångest

Jobb fredag och jobb igår, livet flyter faktisk på pretty good. Dock har jag haft ett smärre utbrott och velat döda halva jordens befolkning med nu är jag glad igen, hyfsat iallafall. 


bekymmerslösa dagar i la bisbal, fler sånna dagar vill jag återuppleva, typ nu.


missemjaaau

kvällen är räddad!

Bullen aka bullis bajs ska bjuda hem mig (hon måste bjuda hem mig) och vi ska mysa och kirra lite julklappar till farmora och mamma och dadio. Sen möjligtvis om jag hinner ska jag även socialisera med bullen och soffan på gymmet (men jag är redan för stark så.... jag vet inte)

JAG HAR I ÖVRIGT BESTÄMT MIG FÖR EN MISSE JAG VILL HA! tyvärr måste jag flytta hemifrån innan jag skaffar katt för pappa tycker att det är roligt att vara allerigisk... så on the top of the list är att flytta hemifrån och sen skaffa katt!

En liten ragdoll misse ska det bli till hösten!


I AM THE SMARTEST KID ALIVE!

Ett IQ på 111 och i genomsnitt över-normal-smart, har jag fuskat elleRREerrR?


Onsdags depp.

9 sekunder, sen va livsglädjen borta igen.

Frågan är ju, varför ska man kunna bli depp så fort när det tar så lång tid att bli glad? vore det inte bättre om världen fungerade tvärt om..

Dagens, och då menar jag verkligen dagens.

Alltså jag blir lika förvånad varje gång jag ser en tant i 80 års åldern med rosa crocs liknande stövlar, en poncho och en räv runt halsen, och då menar jag en riktig död räv, huvudet hängde liksom på ryggen... Dagens jävla tanter. Annars kommer det vara på min tid när man kommer att ha lowcut jeans och magtröja och snygga pumps.

ps. Jag ser på färjan nu och det är naturligtvis en tant som har världens skummaste namn, Bella-Maj, mys bellismajis ds.


RSS 2.0