Torsdag

Skön dag, skönt väder, skönt att vara ledig idag!
Solen har satt sina spår och jag hoppas på ännu varmare väder till imorgon då det bådas traditionellt midsommarfirande på snövitsvägen med mina bästa och ännu fler. Antar att jag inte är den enda själen som känner taggen inför imorgon, mina vänner det kommer bli sjukt mysigt!

Snart kommer även bullen över och ska luska i min garderob efter outfit till imorgon, sedan blir de roadtrip in till stadan för att fixa lite saker till morgondagen! PEACE!


gräsklippning, rensning av garderoben och rabarberkräm.

Mina fötter är fortfarande gröna trots att jag har tvättat och skrubbat dem mer än en gång idag, sjukt irriterande. Förutom jätte gröna fötter så har dagen bidragit till att en stor svart sopsäck har fyllts med kläder som ska kastast åt skogen. Man börjar inse att man har för mycket kläder när man inte rymmer alla när dem är tvättade. vilken inte är OKEJ! Snart iaf ska jag få besök och sedan bär det av till abbortjärn för årets första dopp på årets nästan kallaste sommardag.

fina fina petra!


söndag

Jobb sen två idag och nu äntligen är jag ledig i en hel vecka och det absolut bästa med det här är att det ska vara helt okej väder till veckan med! Så förhoppningsvis så kommer det innebära lite färg och bara massa chill.

BTW! Jag har aldrig vart en sån människa som ser en känd person och är fast vid dens utseénde, alltså inte en sån som kan säga att "jag har en kändiscruch på..." Men nu idag så ändrades detta TOTALLY! Vi i familjen sitter och ser en gammal film med Brad pitt och jag säger bara OH MY GODNESS. Han är/var sjukt jätte helt otroligt het. GE MIG!!!!!  


 


Det blir inte alltid som man har tänkt sig

förlåt.

Torsdag

Jennie och Nedia sitter nu på planet till värmen och vart sitter jag? Jo, i mitt vardagsrum och slö tittar på Ellen DeGeneres för ute är de halvtaskigt väder och ingen värme som man kan skryta med..

om ganska precis en timma så börjar jag jobba och ska arbeta fram till klockan 22 ikväll, ganska taggat faktsikt. Jag menar kvarn är bland det mysigaste stället jag vet och alla kakorna som finns där gör ju absolut stället ännu bättre! Så det är idag och imorgon som kräver koncentration sen blir de parteey med b-rudar och massa skönisar.  

Annars taggar vi midsommar och spaninen om 2 månader.
hej

Som säker alla vet så kirrade jag mitt körkort för en vecka sedan, så nu igår så fick jag hämta ut mitt kära plastkort!
Nu är de bara den röda faran som saknas (som tyvärr är på lagning) sen är mitt liv näst intill bäst! 

Nu bär de snart in till staden för att vinka hejdå till Jennie och Nedia som flyr landet två veckor. Nej jag är inte avundsjuk och nej jag kommer inte sakna dem...

 


??

Alltså.. Frågan är ju, när ska jag förstå mig på dig? 
Bakis-dag


Det absolut bästa med bakis-dagar är all den grisiga maten som man kan stoppa i sig med gott samvete. Annars brukar det vara cheeseburgare för min del när jag är bakis, men idag lyxade jag till de med cola i glasflaska, (VIKTIGT!! de finns inget godare än att dricka cola ur glasflaska) risifrutti och en vaniljmunk ofc!!

Gårdagen var hur skön som helst! Trots att medelåldern låg på 40+ så hade jag otroligt roligt med härliga människor!Fredag

Jobb om exakt 27 minuter och 35 sek. Jag är taggad påriktigt!


hoppet

Alltså mina vänner, idag är jag trött och väntar på bättre tider. Helgen känns sjukt taggad som erbjuder parteey med snygga brydar och talskrivande.

Helgen innan BTW var sjukt rolig och mina vänner som jag hängde med gjorde helgen verkligen! Jag började med prickelsaften tidigt på fredagen och var kalas redan klockan 1 vilket höll i sig och resulterade till en sjuhelvetes bakfylla på söndagen. Men grejen är den att jag taggar samma bakfylla denna söndag som kommer. Det kommer bli en galen lördag mina vänner!
vad hände???

Jag sitter på min stationära och lyssna på Miss Li och kollar igenom bilder från forntiden, detta är vad jag hittar i arkivet

SPÅRAD!


RSS 2.0