JAA

JAG ÄR MER ÄN ÖVERLYCKLIG NU!

Fick nyss ett mail från en lärare i Spanien som sa att jag och min kära vän Petra ska få komma till hösten och göra våran praktik på en skola i La bisbal i 3 veckor om vi så vill. Tagga Spanien i oktober då!
Tacktacktack Marga!!


Idag.

I och med att körkortet inte är månader bort så har vi införskaffat ännu ett rullande fordon i familjen som jag förmodligen kommer att glida runt i (i förutsättning att jag äger ett körkort dvs)


majs

Hallå där kött och blåbär,
Helgen till att börja med har vart sjukt lugn, fredagen bestod av massa god mat, lekar och gott sällskap av sommarens arbetshomies. Jag har också hunnit jobba massor, kom hem fem imorse från hotellet vilket känns idag. Det skumma är att jag känner mig typ bakis fast jag inte alls gjort mig förtjänat av det.. Annars så har jag bara pluggat massa körkortsteori och mina vänner det ska bli så sjukt skönt när detta jävulskap är över. Egenetligen kanske jag borde börjat plugga på allt annat som ska in till veckan men nae, det tar vi någon annan dag, som min kära vän Petra brukar säga "jag är klar när jag är klar"

Nu- Big Bang Theroy

om två månader och 22 dagar


bra dag!

Jesper tycker jag inte sköter mig nog bra, men saken är den att jag orkar inte skriva mer än nödvändig... 

Jag träffade min bror idag för en fika och lite catch up, jag menar vi har inte träffats på veckor känns det som! Men komplikationer uppstod innan jag skulle gå.. Min biatchlärare anföll mig mig och tyckte jag prioriterade fel när jag skulle på "körlektion" för på hennes tid så ville ingen ta körtkortet på våren och det trodde hon inte heller att dagens ungdomar ville så efter "de är du som prioriterar Frida" på skånska så begav jag migr staden och innan jag träffade min käre bror så hittade jag äntligen jackan som jag letat efter i evigheter och inte nog med det, jackan kostade bara 199 kr! 

 


Tiden suger...

Ibland önskar jag att tiden stod stilla..


burningball

Ja.. precis som ovanstående rubrik så är de brännboll som kommer sysselsätta Frida Johansson ikväll. Hon kommer att se sina vänner i ett icke nyktert tillstånd och det innebär att Frida kommer få återberätta kvällen för de flesta som befinner sig där ikväll. MEN, vad gör de? Det ska faktiskt bli mer än skönt att få en nykter helg, det behövs GARANTERAT! Inte bara för det inte är bra att dricka utan min ekonomi håller verkligen inte för att lägga ut 200-400 kr varje helg (och då är de ju inte bara dricka, ytan fyllesnäääääks med) Utan vi taggar istället nästkommande helger istället och vi taggar onsdag!!
RSS 2.0