kebab (L)

befinner mig på det stället insperationen kommer ifrån, fast det är egentligen det ställe som man inte kan lita på, för den har lätt att sprida ordet vidare iform av eko och stället gillar att hålla en inne iform av att låsa en inne, visst det kanske är bra att insperationskällan gillar att jag befinner mig här men man måste tänka på allas trevnad och om jag skulle befinna mig här allt för länge skulle flk säkert tro jag gjorde annat...
Idag är det iallafall onsdag och onsdagar betyder kebab (petra stör mig inte) alltså jag suss och hon tjejen som nyss störde mig ska gå till Döner och äta en billig kebab till lunch. kebab är ett sätt för oss att spara pengar så vi testar nu alla kebabställen som finns i la bisbal. wish us a good meal and good luck with the kebabätande.

 På återseende!


spaaain

Jag lever faktiskt, trots att jag kanske inte borde göra de eftersom jag flygit med ryanair, men jag överlever alltid just på grund av att jag ska ha fyra barn. Vilket är sant eftersom  informationen inte kommer inte från wikipedia. Idag har vi vaknat, svultit (svält??) vart på skolan och massa annat mys. Klockan står ännu bara på just efter 15 så vi har en heeeeeel fantastisk dag kvar att leva innan vi ska sova och leva imorgon igen.  annars så gick resan ner hur bra som helst och eftersom vi spenderade mer än 12 timmar i västerås kan vi numera berätta för alla att vi hör till det folkslaget också.


 Innan jag ska gör annat tänkte bara hälsa till Petra och Suss som just nu sitter i sängen medan jag står på annat håll.  HEJ tjejer.

PZ BRYCH!


BTW


måste bara tillägga att emilia måste ha någon slags mental sjukdom - typ AIDS. Hon sitter och skrattar och kommenterar det hon själv har skrivit om, och inte nog med det. Hon ger sig själv beröm också! Jag menar jag skulle aldrig kunna göra något sådant. Speciellt inte in public. Dejten går fortfarande bra och emilia är tyst precis som fruntimmren ska vara såhär års.


Bästa Fredag

ATM sitter jag och bullen bullis snuttebullen på wayne's (och har för övrigt gjort det sen föralltid idag) In a moment ska vi dra till la bio och booka stolar och popcorn till ikväll. Som det ser ut nu så är båda överens om vilken film vi ska se, men man vet aldrig när millan dampar och vill se nån tråkigt jävla film. För övrigt så ha dejten gått bra hittills, millan är världen sötaste och trevligaste människa (tror det kan bli nått seriöst) och inte nog med det så känns det som vi vart bästa vänner föralltid.

Snart kommer min loverboy och ska hämta upp oss, men innan de ska vi även hinna bege oss till näringsaffären och inhandla bacon och carbonaramix - guess what food? Och senare ska jag och hon den trevliga tjejen fortsätta våran tevliga dejt!RSS 2.0