måndag kväll.

DÖ! jag hade nyss angagerat mig i att skriva ett hyfsat långt inlägg om hur jag har gjort en Linn Stenis Stenlund, nämligen tappat bort kamerasladden. MEN DÅ FÖRSVINNER SKITEN och jag kommer in på islamguiden istället.

Jag klev upp 3 idag, jag är sjuk, jag orkar inte städa mer och emilia vill hoppa! God natt folks!Högt över staden

kvällen, likt hela veckan har jag pluggat rättskunskap. Jag har nämligen världens största prov på fredag som varken jag eller någon annan (vad jag vet) längtar till. Har också hunnit med en sväng ner till kvarn för smörgåstårta och mys med personalen och även hunnit med en promis, kort men det var en promis! För tillfället sitter jag och ser på En Dan Brown film och bara njuter av min existens, kanske något man borde göra mer ofta?


om min själ var en fågel skulle jag flyga till en öde ö med dig.

Dagen idag har vart den mest händelserika på länge, eller kanske inte den mest händelserik men ja fick uppleva massa saker som gjort mig extremt glad. För de första så vaknade jag av att drog världens stock när jag satt på bussen, jag kan fortfarande inte förstå hur de är möjligt för en person att vakna av sina egna snarkningar. När jag sedan hade vaknat av mig själv ringde min far och berättade att jag kommer få tillbaka 2500 av de 4000kr som blev stulna. vilket är mer än vad som var tänkt, jag skulle egentligen få nada! SEN så bokade vi resan till la spain idag, känner hur livet bara blir bättre och bättre, och som grädden på moset så är jag kär som en katt! tillbaka till verkligheten.

Har just vaknat upp från en fyra timmars lång sömn, det sliter verkligen på kroppen att vakna klockan 5 och sen inventera sjukt länge. Morgondagen gör saken inte bättre, min väckarklocka står för tillfället på 03:30 då jag måste bege mig in till staden för att senare åka iväg till övik för ännu en dag med inventering.  Men jag ska inte klaga allt för mycket, för som sagt jag får pengar för mödan och arbetet - vilket jag verkligen behöver i dagsläget

BTW - alltså, jag lovar er att jag har aldrig grävt runt i så mycket damm som jag gjort idag, galet! och mina fingrar var svartare än natten när vi var klara med inventeringen, sjukt äckligt!
lektionstid

på facebookchaten med en fransk.

Bastien

your boy friend said this to me ?

bite = dick

man's sexe

14:10Jag

no, my friend that read french in school

aaahh

okay, sorry

14:11Bastien

say to your friend that's i already know my dick is awesome


hej världen

Hejdå helgen, hej skolvecka!

Jag kan inte påstå att jag är speciellt taggad på ännu en vecka vid skolbänken men det finns ändå något som driver mig. Om fem veckor försvinner jag två veckor till södra europa, igen. Sjukt taggat? - Oja!

För övrigt hade jag en underbar helg i Hemavan, Har även bokat stuga i Hemavan till nyår, någon som är sugen på att följa?lycklig? ah de är jag.

Har nyss duschat och ligger i min underbara ikeasäng men en turban på skallen. Idol räddade min kväll som vanligt, och sjukt många skratt kom till sveriges många speciella människor. Nu hade jag tänkt slänga på austin powers innan john blund ska ta över min hjärna. 

Juste! Ni kanske minns att jag skrev att jag var världens lyckligaste människa för några inlägg sen? Anledningen till detta är att jag ska bli moster. Jag är så sjukt lycklig över att jag ska få en systerdotter/son - who knows?


NATTI!


Torsdag


Satt för precis 2½ minut sen och läste min kära Petras nyaste inlägg på hennes blogg. Det stod om massa träningn, ah ni vet vilka övningar hon gjort osv (duktigt!) själv tycker jag att det känns bättre att sitta i soffan atm och äta choklad, och inte vilken choklad som helst, nej. Det är marabous apelsinkrokant (me love, me love, me love)

För övrigt (varför vill jag alltid stava övrig, överigt?) ska jag och soffan dra en runda runt broarna innan idol förgyller min kväll. Och imorgon drar jag och mister M till fjällen över helgen vilket kommer bli great!


så länge jag andas, hoppas jag


Back in the days

Snacka om att man längtar tillbaka till mellanstadiet ibland, då man fick sitta och rita på lektionerna, de svåraset frågorna i SO:n löd vilka av de nordiska länderna är monariker, man fick ha fruktstund, fikapauser och inte nog med det. Man fick även lyssna på när läraren läste högt ur Bert.  
 
Yes, idag har jag agerat lärare i klass 5A, kändes lite orättvist när dem fick läsa "boken om europa" och jag satt jag läste min rättskunskapsbok. Försökte verkligen få de små livet att läsa igenom och sedan göra mina uppgifter, men av någon konstig anledning ville dem inte...  


RSS 2.0