27 april

Trög dag idag må ni tro! Det kändes verkligen som en klocka som bara gick runt runt utan att flytta på minutvisaren, vilket suger ganska så hårt.
Just nu sitter jag hos min älskade loverboi men utan pojken bredvid mig, nej han tyckte de skulle vara kul att komma försent till jobbet så han väntade till Mc Donalds ringde till han och sa "tjännäre walli boy, du skulle vart här för 5 min sen" och naturligtvis så blir de lite mer spänning om man blir förbannad då (vilket pojken blev) , eller vad tycker vi? 
så nu måste jag vänta tills han kommer hem i hans mors röda ford fokus, vilken bil, och vilken MAN! 
Jag måste faktiskt skryta att jag skulle ut och springa, men de vart inte så mycket som jag hade skrytit om på skolan, utan de slutade med att hunden Dennis drog mig och jag gick 4 km (+ de 3 jag sprang) så lite duktig måste jag vart, och under en bit så snackade jag i allas vän mobiltelefonen med en kvinlig väninna nämligen bullen, det blev massa majs och sen sade vi adjö och väntar in morgon dagen för att se varandra igen.
Nu ska jag gå and take a shower 

PEACE! 

26 april

Jag vet jag är kass, förlåt mig
 Men som man brukar säga de är bättre sent än aldrig, och nu hade jag tänkt börja på riktigt att skriva, nog för jag har sagt de förr med, men till saken hör att emilia byström har skaffat (ursäkta språket) BAJS FACEBOOK! och därför till ren protest gör jag detta för millan ska känna hur jag känner,

helgen har vart helk ok, for hem i fredags ovetande om vad som skulle hända under lördag söndag (jag trodde helt ärligt att jag skulle ruttna) men min käre vän Nedia hörde av sig på fredagkväll om att de var parteeey i staden på lördagkväll, så jag kallade fram smöraren inom mig och viftade gulligt med mina ögonfransar för att få mamma på min sida, vilket jag lyckades med (naturligtvis) så jag åkte in på lördagen vid 7 på kvällen och jag och Nedia träffade senare linnea nyberggg hildur och massa andra skönisar. Jag åkte senare hem med min syster som hade dragit en krogenrunda med hennes vänner, (ja hon va nykter) och somnade efter 4 på söndagmorgon. Idag har de vart sjuukt varmt, jag tillbringade dagen hos min syster och hennes sambo bara för dom har mat, vi satt ute hela dagen och bara snackade sjukt mycke poopoo. 
Nu kväll har jag vart på fotboll och nu snart ska jag lägga mig i min rangliga säng och se på "how i met your mother"     

PEACE!  
   

RSS 2.0