fy tusan!

Jag brukar inte störa mig på betyg, men nu läste jag nyss att dom ska ändra betygsystemet till A a AB osv DET ÄR VÄRDELÖST!!! Tydligen ska det vara super svårt att få ett A med, vad är vitsen med det egentligen? varför ska de vara super svårt att få ett betyg? Det var okej när man hade mvg för man kunde få de bara man ville, men nu kommer det vara omöjligt och man måste typ vara kungens barn för att kunna få ett A.
Jag blir jätte irri!
Köp salami av Nedia,


Det suger..

getpung!

emilia har ett sår i handen

Jag vet att de är dåligt, att jag inte skriver som jag ska, men saken är den att jag inte har tid eller ork.
Iallafall nu sitter jag mitt mellan snutten och limpan, vi har historia! Ingen av oss är väl egentligen inte så engagerade utan vi bara sitter och ser ganska kloka ut. 

Idag tog jag sovmorgon, jag tror verkligen min kära spanskalärare Åsa saknade mig riktigt mycket,för jag är ju verkligen hennes ögonsten... Sen när jag kom till skolan så fick jag inte göra engelskaprovet som jag hade hoppats på, för det var ju tydligen hörövning och jag kom 7 min sent pga min buss som inte var sen eller nått utan bara går en väldigt dålig tid!!
Maten var också dålig idag, jag kännr mig lite besviken över skolans mat denna vecka, i övrigt denna termin. VI KOMMER INTE FÅ NUGGETS EN GÅNG UNDER VT (!!)  jag säger det bara en gång, jag och emilia ska deppa, eller hur lillen?

Jag kan ju faktiskt berätta lite mer om vad jag gjort under den tiden jag inte har orkat sitta vid datorn. Jag har vart på middag med mina vänner limpiz och snuttiz, jag kan lova att det verkligen var jätte jätte trevligt. Kvällen innan den middagen var jag, fanny och jennie my boi på fest i överboda (??)  vilken var kanon kul! 4 av 5 tosters. Sen samma helg började fotbollen.


SNART PROV HEJS HEJS

Me like, me wantJAG SKA KÖPA NÄR JAG ÄR RIK

JAG ÄLSKAR TRÅDLÖST NÄTVERK!

Ikväll ska jag och fanny ha ett sk möte, eller träff eller vad man nu vill kalla det. Vi ska tagga till 14e mars och fixa allt som behövs som kommer göra den kvällen minnesvärd.
Den stora frågan är ju om vi taggar`? Gör vi de Fanny? -JA VI TAGGAAR!!
Egentligen är jag bara Fannys söta assistent som nickar på huvudet under mötena på hamnis och lägger till kloka ord som "Precis", "Men som fanny sa innan.."  och  "Det kommer bli kanon!" Men saken är ändå att den 14 MARS kommer bli en minnervärd kväll på hamnmagasinet aka hamnis i Umeå

För övrigt kan jag ju tillägga att Nedia är jätte nevös ikväll för hon ska ha en holländare hos sig i 9 dagar och sen bara lite på sidan  kan jag ju säga att millan trodde att en fågel (tjäder)  hette järv.. Nu ska jag plugga samhälls ekonomi och försöka lägga palten. PEACE!
RSS 2.0