spanien, spaninen, spanien

Den sjukaste resan jag vart med om, och då menar jag på det bra sättet. Saker man aldrig trodde skulle kunna hända, hände. Människor man aldrig trodde skulle finnas, fanns. Jag kommer aldrig någonsin kunna glömma denna resa med min bästa Jennie. Och ja, jag kommer återvända dit och då under en längre period. Jag menar hur kan man glömma den resa där man nästan blev dödad, där man blev rånad och alla dessa underbara människor fanns.

Lloret de mar har gett flest bakfyllor och flest skratt denna sommar - jag saknar stället redan!

spain baby!

sitter med underbaraste jennie och har det hur bra som helst! 1 vecka har passerat och vi har fortfarande en vecka kvar. Ikall blir de 7e kvallen som alkohol star pa menyn, och det gillas skarpt eftersom kvallen tillbringas med nagra nyfunna vanner fran tyskand!

annars kan jag saga att solen har gett sina spar och italienare ar idioter!

4 dagar kvar

Kul att det ser ut som det ska regna hela nästa vecka när vi drar till españa, jag hoppas verkligen att det inte stämmer.........
say whaat

Just nu tror jag att jag är världens lyckligaste människa.

Jag åker in till staden för party med mina bästa, spain närmar sig och jag har fått nyheter som jag aldrig skulle kunna drömma om. Jag måste vara världens lyckligaste just nu.


Don't stop me now I'm having such a good time

Idag är Frida lycklig, trött, hungrig och på ett sjukt underligt humör. Har nyss kommit ur duschen och luktar sjukt gott på grund av en utav Body shops alla duschacremer. Kände att det behövdes en rengöring just på grund av vad morgondagen bjuder på. Jag ska inte avslöja något nu eftersom jag inte vill ge mig eller någon annan förstora förhoppningar. (But wish me luck!) Idag började jag även på att jobba en av alla de dagar som väntar nu och nästkommande vecka. I övrigt så jag är sjukt taggad på spain med en bästa Jennie så därför är dessa arbetsdagar mer än välkommna  

Bjuder på ett pic från woodstock med mina wonderbara!

BTW! Idag fyller min och alla andras favorit-Jennie hela 18 år. Grattis till dig bästaste du!


Söndag

Jag kan tycka det är ganska pinsamt när ens föräldrar börjar snacka om sex och sånt som man egentligen inte vill höra från dom, sånt som kan va kul när man är med sina vänner och de kläcker en liknade kommentar.
Till saken nu, jag sitter och tittar på tv med mamma och pappa när de börjar snacka om en verktyg som pappa tydligen behöver när han ska rensa grusgången. pappa säger iaf "vet du vart de krokiga verktyget är Maria?" och min käre mor säger nej jag vet inte vart den är. pappa tror att hon säger att hon har den i byxorna av någon underlig anledning, då kläcker mamma ur sig "det är väl bara du som har en krokig sak i byxorna"

är de bara jag som tycker det är jobbigt med dessa pinsamma kommentarar från sina päron?RSS 2.0